Exuviance-behandlinger

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).

Produkterne og behandlingerne fra Exuviance er udviklet med det formål at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimulere cellefornyelsen, genfugte i dybden samt opbygge og styrke huden. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, pigmentpletter og tørhed. Desuden mindskes forekomsten af akne og urenheder.

Exuviance-behandling i klinik

En professionel Exuviance-behandling er ikke alene en avanceret behandling med dokumenteret effekt. Det er også dejligt afslappende. I filmen nedenfor får du et lille indblik i, hvordan en Exuviance-behandling kan foregå.

Anbefales til alle hudtyper og aldre

Alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, som betyder, at alle kan tåle behandlingen. Også sensitive hudtyper kan behandles med Exuviance. Kosmetologen laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.

Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomst af akne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes. Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler vi behandling i klinik ca. en gang pr. måned, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør du sammen med din kosmetolog. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

Hvordan foregår en behandling?

Ved en Exuviance-behandling foretages der normalt en grundig hudanalyse. Næste skridt er rengøring af huden. Herefter peeles huden skånsomt, men effektivt, med patenteret AHA fra Exuviance. Det betyder også, at cellefornyelsen i huden stimuleres, og at huden bliver forberedt på det næste skridt i behandlingen. Efter peelingen er huden parat til at blive dybderenset (porerensning). Der er ikke behov for at anvende damp for at rense porerne.

VIGTIGT AT HUSKE VED EXUVIANCE-BEHANDLING

  • Fortæl din kosmetolog, om du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller om der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som mulig. Du må ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.
  • Undgå solskoldning. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.