EXUVIANCE

Plej din hud og dit velbefindende med behandlinger og hudplejeprodukter fra Exuviance. Dermed bevarer du hudens gode tilstand og modvirker mange almindeligt forekommende hudproblemer som rynker, akne/urenheder, tørhed og pigmentpletter. Husk, at du altid er velkommen til at få en gratis hudkonsultation.

En professionel Exuviancebehandling i en hudplejeklinik er en afslappet stund, der giver resultat og gør dig godt tilpas. Herudover skal behandlingen forbedre huden på den ene eller anden måde. Mange opfatter en ansigtsbehandling som en luksus, man har fortjent. Men filosofien bag Exuviance drejer sig snarere om at udvikle en sund vane – i højere grad end luksus. Produkterne og behandlingerne fra Exuviance er udviklet med det formål at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimulere cellefornyelsen og genfugte i dybden. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. Exuviancebehandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnhederne i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Desuden mindskes forekomsten af akne. Også problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes.

Produkter

Exuviance tilbyder videnskabeligt udviklede, veldokumeterede og meget effektive hudplejeprodukter. Produkterne indeholder alfa- og polyhydroxysyrer, som kombineres med de nyeste teknologier og innovationer. Exuviance hudplejesystem er udviklet specielt med det formål at opfylde behovene hos personer, som ikke har brug for at gå til hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved medicinsk udviklet hudpleje. Også personer med følsom hud kan anvende produkterne og opnå et fantastisk resultat. Alle dagprodukter fra Exuviance indeholder desuden solbeskyttelsesfaktor, som beskytter huden mod de skadelige UV-stråler.

Videnskaben bag Exuviance

Mere end 50 års forskning og klinisk erfaring ligger bag udviklingen af Exuviance. Det er avanceret hudpleje, udviklet af lægerne Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu. Det var også dem, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer i de seneste årtier. Exuviance udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter. De har desuden udviklet en helt ny generation af AHA i form af den eksklusive polyhydroxysyre (PHA), som kan anvendes til alle hudtyper, også følsom hud.