M2 BEAUTÉ

Specialisten blandt luksus beauty brands, der fokuserer på udvikling af innovative kosmetiske produkter, der kan maksimere og optimere den naturlige skønhed.

M2 BEAUTÉ – NATURLIG SKØNHED. NU.

Gennem topmoderne forskningsteknologier er det i de seneste år lykkedes videnskaben inden for medicin, kemi og biologi, at opnå ny præcis viden om virkningen af specifikt definerede molekyler, der aktiverer kroppens eget vækst- eller regenereringspotentiale.

Disse resultater danner grundlaget for M2 Beautés udvikling af ​​revolutionerende nye ingredienser til kosmetikprodukter, der bidrager til et optimalt og naturligt skønhedsbillede. Kosmetikprodukter fra M2 Beauté fuldender din individuelle plejerutine og hjælper – uanset alder – til en dokumenterbar forbedring af dit skønhedspotentiale. Alle M2 Beauté produkter testes for effektivitet og kompatibilitet i omfattende laboratorieundersøgelser. De overholder naturligvis også alle dermatologiske krav og EU’s strenge kosmetikdirektiver. M2 Beauté er et kosmetikmærke, som imødekommer moderne krav til naturlig og autentisk skønhed.

Vi forhandler Eyelash Activating Serum og Eyebrow Renewing Serum.