Permanent makeup

Long-Time-Liner er et anerkendt produkt, som  benyttes i store dele af verden. Mange kvinder som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet uden at have tid eller overskud til at forny makeuppen flere gange om dagen, vælger permanent makeup, også kaldet kontur-makeup.

Hvordan foregår behandlingen?

Kosmetologen markerer de nye konturer med en specialpen. Først når resultatet er blevet præcis, som du ønsker det, begynder behandlingen, som varer i ca. en time. Long-Time-Liner er næsten smertefri. Før og under behandlingen påføres huden en lokalbedøvende creme.

Med en mikrotynd nål bliver allergitestet plantefarve påført det ydre hudlag. Alle farver er EU-godkendte. Det er rene plantefarver tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og derfor særdeles godt egnede, også til sensitiv hud. Farvepigmenterne bliver tilført det ydre hudlag, mellem 0,8 og 1,3 mm dybt.

2 uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet. Hvis farven skulle vise sig for bleg, bør man gentage behandlingen. Dette vil i givet fald være inkluderet i prisen.

Long-Time-Liner varer i 3-5 år, afhængigt af hudens beskaffenhed. Kun professionelle kosmetologer og visagister, som har Long-Time-Liners diplom,  har autorisation til at udføre behandlingen. Du kan derfor være sikker på, at resultatet bliver perfekt.

Jeg er uddannet Elite-Linerist, hvilket er den højeste uddannelse inden for Long-Time-Liner permanent makeup. Derudover har jeg mange års erfaring i brug af Long-Time-Liner, hvilket er din sikkerhed for et smukt resultat.

Det er vigtigt at vælge sin behandler med omhu, specielt inden for området permanent makeup, hvor selv den mindste detalje har betydning for det endelige resultat. Jeg giver altid en grundig beskrivelse af behandlings-forløbet, og tager gerne kunden ind til en gratis og uforpligtende konsultation.