SkinPen

Carina Valentin Nielsen, sygeplejerske, tilbyder SkinPen-behandling.
Ring for mere information og bestil tid på tlf. 2066 9707.

Som noget NYT tilbyder PERFECT SKINCARE Skønhedsklinik den banebrydende SkinPen-behandling, som giver markante og blivende resultater!

SkinPen (Microneedling) bruges bl.a. til behandling af følgende:
• hudforyngelse
• rynker
• acne-ar
• solskadet hud
• store porer
• strækmærker
• operationsar
• pigmentforandringer

Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy, også kaldet ”CIT”. SkinPen er den eneste teknik inden for micro needling, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder.

Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces, som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver, og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation, som man ønsker at behandle. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Pga. de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. De mikroskopiske punkteringer skaber ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. På den måde stimuleres huden til selvgenopbygning. Øget produktion af elastin og kollagen er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer. Behandlingen varer ca. 45 min.

Prisen for en standardbehandling er 995 kr. Vi tilbyder kurforløb, hvor hver femte behandling er gratis.

Du er meget velkommen til at kontakte os for vurdering af, om SkinPen-behandlingen er noget for DIG. Du kan læse meget mere om SkinPen-behandlingen på www.skinpen.dk

Eksempler på behandlinger:

Hudforyngelse – Skin Rejuvenation
SkinPen-behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm. Allerede under behandlingen kan der ses en effekt, og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan det anbefales, at behandlingen gentages hver 6-8 uge.
Behandlingen inkluderer: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og tilpassende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske pålægges.
Pris pr. behandling: 995 kr.

Eksklusiv Neoderma Treatment
SkinPen-behandling med serum bestående af en SUPER-cocktail af hele 49 forskellige genopbyggende, fugtende, opstrammende anti-age ingredienser. Takket være den specielle serum opnås næsten lige så gode resultater som ved Vampyr-behandling, hvor kundens egen serum bruges.
Behandlingen inkluderer: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og tilpassende special-serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske pålægges.
Pris pr. behandling: 1.495 kr.

Anti-rynke behandling
Her er målet at fjerne specifikke rynker som f.eks. ved munden, øjnene, panden, halsen osv. Der vil typisk blive brugt en nåledybde, som er større end ved hudforyngelse. Fokus er primært at optimere den kollagene proces, og behandlingen gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4 ugers interval. Man vil se en effekt ved 1 behandling, men der er behov for flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk, at resultatet holder mellem 1 til 2 år efter et kurforløb.
Behandlingen inkluderer: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og tilpassende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske pålægges.
Pris pr. behandling: 995 kr.

Behandling af ar efter acne
Denne behandling kan nedbryde acne-ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være 1,5 mm. Behandlingen af ar laves altid i serier af mindst 4-6 behandlinger med minimum en måned imellem behandlingerne. Huden vil efter behandling være rød og hævet, dette vil forsvinde efter 24 timer. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt, men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle ar vil kunne fjernes helt, men man vil kunne reducere synligheden af dem væsentligt.
Behandlingen inkluderer: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og tilpassende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske pålægges.
Pris pr. behandling – Acne-ar: 995 kr.